🎉 GoTaste is now called Vinby!

Online smagning med René Langdahl og special gueststar José Beneitez (El Hato y el Garabota)

The event is hosted by
R9 Wine

Description

Torsdag den 26. november kl 19.30 præsenterer R9 Wine og HvadDrikkerManTil en interaktiv online vinsmagning, hvor vi har sendt fire vine hjem til dig (og evt. et par venner) inden smagningen. Vi har allieret os med René Langdahl, for at sikre en spændende aften. René er vinredaktør på magasinet Gastro. Derudover underviser, blogger og anmelder René om vine – han er ganske enkelt et omvandrende leksikon i vin.

René Langdahl fører dig sikkert igennem fire vine. De fire vine er nøje udvalgt og er alle økologiske dråber. Der vil være tre spanske på lokale og “glemte/ukendte druer” (som er aftenens tema), og så har vi lagt en enkelt Riesling fra Kamptal i kassen også, som er en smagsprøve på vores næste online arrangement og for at have noget helt klassisk ved siden af druer som Juan Garcia, Gewurtztraminer (i en cava), Treixadura og Torrentes. Vi starter aftenen med den tørre Riesling og bevæger os derefter til Penedes, hvor der skal smages på bobler. Boblerne er Rasmus Palsgård bl.a. skrevet “så bliver det ikke meget bedre [til prisen]”. Derefter rejser vi til Galicien og drikker en hvidvin, som har vundet en test i JP. Vi slutter af i Arribes, hvor José kommer på ZOOM og fortæller om Sinblanca, som vi også smager. SinBlanca kan iøvrigt tolkes som uden de hvide [druer], men er også spansk slang for at være bankerot. Det bliver ganske enkelt sjovt at høre om, hvordan det er at eje en lille økologisk vingår i Spanien!

José Beneitez er ejer af og vinmager på Bodegas El Hato y el Garabato i Arribes og laver vin på druer som Juan Garcia og Dona Blanca. José er en absolut underholdende fyr (udover en super dygtig up-and-comming vinmager), og han fortæller lidt om området, gården og de reetablerede vinmarker, som de bruger til deres vinfremstilling.

Alle vine til smagningen er økologiske, med minimal intervention og så er de ret flot anmeldt i de danske medier (bl.a. 5 stjerner i Gastro og i Jyllands-Posten).

René har lover at underholde og dykke lidt ned i historien bag områderne, hvor vinen kommer fra, lidt om Spanien og lidt om, hvad vinen evt. kan bruges til, når vi nu nærmer os jul og nytår.

Smagningen er i alt på fire vine, og vi har valgt en torsdag, så hvis du er alene om smagningen, så er der god mulighed for at smage videre fredag og henover weekenden – men du kan naturligvis også byde et par fra vinklubben, arbejdet eller familien med til bordet.

Det hele koster blot 649 kroner og finder sted på ZOOM den 26.11.2021 klokken 19.30. Vi forventer det hele er slut efter 1,5-2 timer.

For at sikre intimitet, og mulighed for at byde ind med spørgsmål er der begrænset antal billetter – så skynd dig ned til R9 eller ind på HvadDrikkerManTil.dk for at få købt din billet.

Ps. Du får senere tilsendt kode og link til ZOOM via den mail som du har tilmeldt dig

November 26, 2020 19:30-21:00
Online