🎉 GoTaste is now called Vinby!

Italiensk Vinsmagning for To

The event is hosted by
Rudersdal Vin

Description

Vær med til at udforske de Italienske vingårde og hør, hvordan du bedst muligt kombinerer disse dejlige vine med nogle skønne retter.

I løbet af aftenen skal vi smage på 5-6 vine – typisk fra Piemonte, Abruzzo, Toscana, Veneto og Puglia - og lære alt om de organisk dyrkede vine, der alle kommer fra små familieejede vingårde.

Undervejs vil Jesper fortælle historierne bag vinene og tage jer med på en uforglemmelig rejse rundt i Italiens ældgamle vindistrikter.

Afslutningsvis vil vi opsummere med en sammenligning af dagens vine, og du vil ved ankomsten få udleveret et smageskema til at holde styr på de mange smagsindtryk undervejs.

Til smagningen vil der desuden være et lækkert italiensk pølse- og ostebord, hvor man kan få lidt snacks til ganen.

Vi glæder os til at se dig til en uforglemmelig oplevelse.


Pris: 395 kr. for to personer - Få billetten gratis ved køb af min. 12 flasker på webshoppen.

Alder: Minimum 18 år

Max deltagerantal: 10 personer

Tidspunkt: 18.30-21.00

Lokation: Rudersdal Vin, Bregnerødvej 132B, 3460 Birkerød


COVID-19:
Grundet COVID-19 udbyder vi kun 5 billetter à 2 personer = 10 personer til denne smagning. Alle nødvendige forbehold er taget og bordene er arrangeret i overensstemmelse hermed.


Om Rudersdal Vin:
Det er kærligheden til de unikke vine og historien bag, der er drivkraften i Jespers virke, hvilket man tydeligt fornemmer, når man besøger den hyggelige vinkælder i Birkerød eller deltager i vinsmagninger og WineMakerDinners.
Og det grundlæggende bliver der ikke ændret ved. Det er fortsat den personlige service og de unikke vine fra traditionsrige og passionerede vinmagere der er i fokus.

Jesper er indehaver af Rudersdal Vin og driver til daglig virksomheden, hvor han afholder vinarrangementer og rådgiver livsnydere i, hvordan de bedst muligt sammensætter den helt rette vinmenu. Hvad der startede i 1999 som en hobby med kældersalg, er i dag gået hen og blevet en levevej og en livsstil - senest med en uddannelse som sommelier fra Firenze.

November 25, 2020 18:30-21:00
Rudersdal Vin
Bregnerødvej 132B, 3460 Birkeød