Champagneskole

The event is hosted by

Description

Tag med på lærerig champagneskole:

I samarbejde med Bichel Vine inviterer Odense Aafart til en festlig og fornøjelig champagneskole. Her vil en ekspert fra Bichel gøre jer klogere på alt omkring og bag de skønne bobler. Samtidig med at eksperten fortæller om champagnerne, bliver i sejlet ned af idylliske Odense Å. Her vil I have fri mulighed for at se jer omkring fra båden, og opleve Odenses natur fra et smukt perspektiv.

På champagnesmagningen vil du både lære alt omkring de skønne champagner, og samtidig få lov til at smage på lækre mousserende vine og champagner. På dette skønne event lærer du blandt andet om ¨degorgering¨, og hvordan bobler egentlig kommer i en champagne. Du får viden om de forskellige områder i Champagne, om druesorterne og fremstillingen deraf.
Mens du får serveret en masse brugbar viden, vil du samtidig få skænket 6 forskellige mousserende vine, heraf mindst 3 champagner, som alle er særligt udvalgt.
På turen vil det også være muligt at få besvaret sine spørgsmål, og få stillet din nysgerrighed inden for champagnens verden.

Har du lyst til at læse mere om Bichel og deres lækre mad og vine? Så er der her et link til deres hjemmeside, hvor I kan læse mere og hvor I har mulighed for at købe nogle af deres produkter: https://www.bichel.dk/

Det praktiske:
Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

HUSK! Gyldig betalingskvittering og billet på selve aftenen.

Vi glæder os til at se jer til en mindeværdig og skøn aften.

May 01, 2021 19:00-22:00
Odense Aafart
Filosofgangen 30, 5000 Odense